Jdi na obsah Jdi na menu
 


Dřevák týdne

DŘEVÁK TÝDNE

V této sekci budeme pravidelně každý týden vypisovat vítěze soutěže o "Dřeváka týdne"
 
V rámci každého čtvrtečního tréninku je dovednostní cvičení, v němž nejhorší účastník musí nosit celý týden na sobě vestu s nápisem Dřevák..
 
5.5.2008 -  Mengy, Slíva ml., Camel + dalších asi x lidí..... dřevák je udělen za to, že nebyli schopni najít výsledky utkání III.třídy hrající se v neděli 4.5.2008, Pozn.: tyto výsledky opravdu nebyly k nalezení i přes tvrzení, že jsou samozřejme k dispozici.....   :oDDD
 
23.8.2007 - Karel Aška ml., Aleš Houdek... soutěž na počet doteků kterými obejdete vytyčenou dráhu kolem hřiště. Nejvíce doteků měl Karel Aška ml., na druhém místě byl Aleš Houdek. Jelikož Karel Aška momentálně hostuje v Bezděkově, tak vestičkou se na zápasev Mochtíně pyšnit Aleš Houdek.
 
16.8.2007 - Lukáš König, David Janoušek... soutěž v pokutových kopech + střelba na velkou branku, kde místo brankáře stály 2 hokejové branky. Systém hodnocení, plus/mínus body. Nejméně bodů získal Lukáš König, druhým "Dřevákem" se stal David Janoušek, který nenastoupil k soutěži.
 
9.8.2007 - Michal Frous... nejhorším v soutěži ve střelbě pokutových kopů byl tentokrát Michal Frous, kterého v rozhodujícím pokusu vychytal Olda "Holeňák" Sýkora, a proto se stává "Dřevákem týdne"
 
2.8.2007 - Tibor Pytel... blíží se nová sezóna a proto jsme opět do čtvrtečního tréninku zařadili soutěž o Dřeváka týdne. Tentokrát jsme stříleli na břevna, do finále se dostali Tibor Pytel a Kamil Votruba. O "vítezi" proto muselo rozhodnout utkání ve fotbálku. V tomto utkání zvítězilo mužstvo, které bojovalo za Kamila Votrubu (Frous, Janoušek, Houdek, Ceplecha), asi i díky vypsané odměně (flaška zelené)... proto je Dřevákem pro tento týden Tibor Pytel.
 
28.6.2007 - Miroslav Mráz... prvním "Dřevákem týdne" pro novou sezónu se stal Miroslav Mráz, který v soutěži pokutových kopů neproměnil 2 pokusy ze tří.